Mert Demir'e Serenay aşkı yaradı!

Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'a göre Mert Demir, sahne fiyatına zam yaptı. Serenay Sarıkaya'nın aşkı, Mert Demir'e yaradı. Özcan'a göre bunun sebebi, ünlü şarkıcının popülaritesinin dahna da artması oldu.

Mert Demir, müziğiyle ve Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle 2024 yılına damgasını vurdu. Takvim'den Ufuk Özcan'ın verdiği bilgiye göre Mert Demir ders sayısını artırdı. Sahneye çıkmak için 2 milyon lira isteyen Demir, özel etkinlik için 4 milyon lira istiyor. Gelişmenin popülerliği ve geliri önemli ölçüde artırdığı görülüyor.

Mert Demir, şarkıları ve sahne performanslarıyla son yılların en popüler isimlerinden biri haline geldi. Mert Demir, gazetecilik dünyasında adından çokça söz ettiren, oyuncu Serenay Sarıkaya'ya aşık olan, birçok ödüllü oyuncudur.

2024 yılının başında şarkılarıyla ve aşkıyla yola çıkan Mert Demir, sahne fiyatlarını da artırdı. İlk başladığında 300 bin lira isteyen iyi bir müzisyen, şimdi 2 milyon lira alıyor. Arenanın en sevilen sanatçılarından Demir, özel bir etkinlik için 4 milyon lira istiyor. Mert Demir'in de bu aşktan büyük fayda sağladığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.