Mert Fırat’a uluslarası görev

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye’de, Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme, Kapsayıcı ve Demokratik Yönetişim, İklim Değişikliği ve Çevre alanlarında faaliyet gösteren bir program. UNDP 50 yılı aşkın...

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye’de, Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme, Kapsayıcı ve Demokratik Yönetişim, İklim Değişikliği ve Çevre alanlarında faaliyet gösteren bir program. UNDP 50 yılı aşkın süredir başta STK’lar, akademisyenler ve iş dünyasını da içeren çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlar ile yakın işbirliği içinde çalışıyor.

Oyuncu Mert Fırat, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda farkındalık ve desteği artırmaya odaklanırken, özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği ve çevrenin önemini vurgulayacak. Mert Fırat, UNDP’nin Türkiye’deki ilk "İyi Niyet Elçisi"olarak atanacak.

Atama Töreni 3 Ekim'de, Mert Fırat’ın ve BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojackova-Sollorano’nun hazır bulunacağı ve saat 09.50’de Şişli, İstanbul Marriott Hotel'inde başlayacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
'Felaket 3 ay önceden başladı'
Türkiye artık ucuz değil: Türk tatil beldeleri ilk 10'a giremedi