Mert Hakan Yandaş Derbi Sonrası Yine Gündemde: Galibiyet Kutlamasına Sinirlendi, Olay Çıkardı!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından, Mert Hakan Yandaş’ın Sarı-Kırmızılı oyuncuların galibiyet kutlamasına sinirlenerek gerginlik yarattığı anlar, maç sonrası olayların fitilini ateşledi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbi, sahada beklenenin aksine oldukça sakin bir atmosferde geçti. 90 dakika boyunca iki takım da futbol odaklı bir mücadele sergiledi ve bu durum, izleyicilere heyecan dolu bir maç izleme fırsatı sundu. Galatasaray, derbiyi 3-1'lik galibiyetle tamamlayarak sahadan zaferle ayrıldı. Ancak, maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha içindeki tansiyon bir anda yükseldi.

Gerginliğin odağındaki isim Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’tı. Galibiyet kutlaması yapan Galatasaraylı futbolculara sözlü sataşmalarda bulunan tecrübeli oyuncu, daha sonra onların üzerine yürüdü. Neyse ki, Galatasaraylı oyuncuların olaya karşılık vermemesi ve Fenerbahçe'den takım arkadaşlarının araya girmesi sayesinde olay daha da büyümeden yatıştırıldı.

Yaşanan bu gerginlik sonrası Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’nun, Mert Hakan Yandaş ile özel bir görüşme yaparak oyuncuyu sakinleştirdiği gözlemlendi. Yandaş, daha önce de özellikle geçen sezon oynanan Galatasaray derbisinden sonra sergilediği davranışlarla gündeme gelmişti. İsmi sık sık bu tür olaylarla anılan oyuncunun yaşadığı bu gerginlik, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.