Mertens'in Süper Kupa Maçındaki O Hareketi Sosyal Medyanın Gündeminde!

Galatasaray ile Fenerbahçe Şanlıurfa'da Süper Kupa maçına çıktı!! Maça U19 takımı ile çıkan Sarı-Lacivertliler, 2. dakikada sahadan çekildi. Yarıda kalan karşılaşmada Sarı-Kırmızılı futbolcular sevindi! Dries Mertens'in görüntüsü gündem ise gündem olmayı başardı..

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Ziraat Fenerbahçe, Süper Kupa karşılaşmasında 11 Nisan'da Şanlıurfa Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Mauro Icardi'nin karşılaşmanın ilk dakikasında attığı golün ardından F.Bahçe U19 takımı sahadan ayrıldı. . . Maçın hakemi Volkan Bayarslan bir süre bekledikten sonra maçı durdurdu.

MERTENS TAKIMA KATILMAYACAK

Sarı-lacivertli takımın sahayı terk etmesi üzerine Galatasaraylı futbolcular kutlamaya başladı. Sarı-kırmızılı 10 numara Dries Mertens'in kutlama sırasında takıma katılmaması sosyal medyada gündem oldu.

Mertens, takım arkadaşlarının mutlu olması ve kendilerini beklemesi üzerine takımına katılmadı. onlara baktı. Belçikalı futbolcunun bu hamlesi maçın ardından en çok konuşulanlardan biri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!
Futbolseverler Dikkat! 3 Muhteşem Maç Bu Kanallarda Şifresiz Yayında!
Yılmaz Vural resmen bir başına kaldı!!