Merve Boluğur yeni yıl paylaşımıyla olay yarattı! Verdiği poz sosyal medyada gündem oldu

Televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Merve Boluğur, uzun bir aradan sonra sosyal medyada 2024'e özel paylaşım yaptı. "2024" notuyla paylaşım yapan Boluğur, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İşte o paylaşım...

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı yeni yıl paylaşımıyla gündeme oturdu. Boluğur, balkonda dil çıkardığı bir kareyi "2024" notuyla takipçileriyle paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

İLGİ ÇEKEN PAYLAŞIM: "2024"

Merve Boluğur'un 2024 yılının ilk pozunu paylaşması, kısa sürede sosyal medyada geniş bir ilgi gördü. Balkonda dil çıkardığı anı yansıtan paylaşımına kısa sürede 11 binden fazla beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un şirin hareketini ve yılbaşı pozunu olumlu yorumlarla karşıladı. "Şirinlik yapıyor" gibi yorumlar, ünlü oyuncunun paylaşımına eşlik etti.

MERVE BOLUĞUR'UN YENİ YILI KARŞILAMA STİLİ SOSYAL MEDYADA KONUŞULUYOR

Merve Boluğur'un uzun bir aranın ardından sosyal medyada paylaştığı yeni yıl pozunu takipçileriyle buluşturması, hayranlarının yoğun ilgisini çekti. Özellikle sade ve samimi tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun yeni yıl karşılama stili, sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!
Zuhal Topal'ın kızını paylaştı ortalık yıkıldı!
Çağla Şıkel'in Ayakları Gündem Olmuştu!
Ultra Soğuk Kırmızı Cücenin Etrafında Dönen Speculoos-3b: Sıra Dışı Bir Dünya Keşfedildi
Sağlıklı Uyku İçin Sol Tarafa Yatmanın Önemi