Mesh teknolojisine sahip Wi-Fi menzil genişletici : RE300

Evde yapılan internet keyfi bir başkadır. İşte bu keyfi sürekli hale getirmek için evinizdeki Wi-Fi için ölü bölgeleri RE300 ile ortadan kaldırmak gerekir.

Evde yapılan internet keyfi bir başkadır. İşte veya okulda, tüm gün yoğun şekilde çalıştıktan sonra eve gelmek ve ayaklarınızı uzatarak keyif yapmak gibisi var mıdır? İşte bu keyfi sürekli hale getirmek için evinizdeki Wi-Fi için ölü bölgeleri RE300 ile ortadan kaldırmak gerekir.

RE300 ’ün kutusunu açtığınızda, cihazın kendisiyle karşılaşıyorsunuz. Evet, farklı bir aparat, kablo ve benzeri şeyler yok. Cihazı fişe taktıktan sonra birkaç kısa ayarlamayla kullanmaya başlayabilirsiniz. TP-Link’in deyimiyle “kablosuz ağın ulaşamadığı ölü bölgeleri” ortadan kaldırarak keyifli bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Peki bu kısa ayarlamalar nasıl yapılıyor? İster Tether uygulaması aracılığıyla, ister internet tarayıcısı üzerinden, isterseniz de cihazın üzerindeki WPS düğmesi yardımıyla kurulumu tamamlayabilirsiniz. Örneğin, önce router’ınızın üzerindeki WPS tuşuna basıyorsunuz ve ardından 2 dakika içinde de RE300’Ün WPS tuşuna basıyorsunuz. Bu arada, TP-Link’in OneMesh sistemi var. Bu sistem sayesinde router’lar ve menzil geliştiriciler rahatlıkla birlikte çalışabiliyor. Router’ınızın bu sisteme destek verip vermediğini TP-Link’in sitesine giderek kontrol edebilirsiniz. Yakında pek çok cihaza destek güncellemesi geleceğini de belirtelim.

RE300, 2.4GHz ve 5GHz dual band üzerinden çalışabiliyor. İhtiyaca göre geçişler yapabilen cihaz, stabil bir bağlantı hızı sağlayabiliyor. Üzerindeki yer alan led ışık sayesinde konumunun iyi olup olmadığını da anlayabiliyorsunuz. Prize taktıktan sonra beyaz ışık yanıyorsa, demek ki verimli bir noktaya konumlandırmışsınız. Böylece evinizdeki çekmeyen bölgelere veda edebilirsiniz.

Steel Series Arctis 1 oyuncu kulaklığı inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar