Messi Ziraat Bankası'na transfer oldu!

Ziraat Bankası, Mastercard ile iş birliği yaparak Lionel Messi’yi Bankkart’ın yeni yüzü olarak seçti. Bu stratejik ortaklıkla Messi, Bankkart ve Bankkart Mobil ürünlerinin avantajlarını tanıtacak. Ziraat Bankası, bu sayede Bankkart’ın küresel çapta daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Ziraat Bankası, ödeme sistemleri teknoloji devi Mastercard ile iş birliği yaparak dünya futbolunun unutulmaz ismi Lionel Messi’yi Bankkart’ın yeni yüzü olarak seçti. Bu stratejik ortaklık sayesinde Messi, Ziraat Bankası’nın Bankkart ve Bankkart Mobil ürünlerinin avantajlarını tanıtacak.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamaya göre, Mastercard, Lionel Messi ile ilgili global sponsorluk haklarına sahip ve bu hakları Türkiye’de Bankkart için Ziraat Bankası’na ücretsiz olarak sunmuş. Açıklamada, "Mastercard’ın değerli desteğiyle hayata geçen Bankkart Lionel Messi iletişiminin, markamızın sunduğu avantajların farkındalığını artırmada önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Türkiye’nin en büyük finansal markalarından biri olan Ziraat Finans Grubu’nun Bankkart markasını dünya futbolunun efsanesi Messi ile bir araya getiren bu ortaklık bizleri oldukça heyecanlandırıyor" ifadelerine yer verildi.

Bu ortaklıkla Ziraat Bankası, Bankkart’ın küresel ölçekte daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.