Messi'ye Milli Takım'ı ne zaman bırakacağı soruldu!

Agüero, Di Maria ve Messi çetesinden geriye yalnızca Lionel Messi kaldı. Arjantin milli takımında kendisini mutlu hisseden Messi, geleceği hakkında belirsizlikler olduğunu belirtse de futbol oynamaktan keyif aldığını vurguladı.

Agüero, Di Maria ve Messi çetesinden geriye sadece o kaldı. Albiceleste, yani Arjantin milli takımına ne zaman veda edeceği ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Arjantin milli takımı, Lionel Messi'ye verdiğinden daha fazlasını aldı. Ancak Messi, milli takımda kendisini mutlu hissediyor. "İnsanların benim adımla tezahürat yapması beni heyecanlandırıyor. Burada olmayı ve Arjantin'de oynamayı seviyorum," dedi.

2026 Dünya Kupası’nda onu izleyip izleyemeyeceğimiz ise soru işareti. Oynamayacağına dair bazı endişeler vardı, ancak Bolivya karşısındaki performansı, seviyesini hâlâ koruduğunu gösterdi. "Milli takım için bir tarih belirlemiyorum. Sadece keyif almak ve halkın sevgisini hissetmek istiyorum. Bunların son maçlarım olabileceğini biliyorum. Yılı iyi bitirmek ve sonrasına bakmak istiyorum," şeklinde ifadelerde bulundu.

Messi, Bolivya maçında kendisine asist yapan Nico Paz’a da övgüler yağdırdı. Real Madrid'in geri satın alma opsiyonuyla Como'ya gönderdiği genç oyuncu için, "Harika bir çocuk. Yaşı ne olursa olsun etkileyici bir oyunu var. Umarım gelişmeye devam eder," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.