Mesut Özil Fenerbahçe'yi sildi, sosyal medyada takipten çıktı

Geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Mesuz Özil, Fenerbahçe'yi sildi. 31 Mayıs'ta futbolu Sarı Lacivertli takımda bırakacağı yönünde açıkllakin yapan Özil, sosyal medyada Fenerbahçe'yi takip etmekten vazgeçti.

Süper Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklara başlayan Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sezon öncesi kampa dahil edilmeyen ve teknik direktör Jorge Jesus'un "Yönetimin aldığı karar devam edecek” açıklamasıyla birlikte gelecek sezon planları arasında yer almayan Mesut Özil, Instagram’dan Fenerbahçe’yi takip etmeyi bıraktı.
2 yıl daha sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Mesut Özil'in takip ettiği hesaplar arasında Fenerium ve Fenerbahçe Beko ile takım arkadaşları da yer alıyor.
Mesut Özil’in Fenerbahçe’yi ‘Unfollow’u ayrılmak için ilk adım olarak yorumlandı.

31 MAYIS’TA AÇIKLAMA YAPTI
Mesut Özil, 31 Mayıs’ta Instagram’dan bir açıklama yayınlayarak, ilk 6 ay ücret almadan çocukluk aşkı Fenerbahçe’ye imza attığını belirtip, “Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe'den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir. Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım” ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fiorentina, Galatasaray'ın Yıldızı Kaan Ayhan İçin Hamle Yapıyor!
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Ligde Devam Edemeyecek!
Galatasaray Kadın Futbol Takımı Liderliğini Pekiştirdi: Son Haftaya Zirvede Girdi
İstanbul Yarı Maratonu: Hicham Amghar ve Sheila Chelangat Zaferi!
Dursun Özbek Abdurrahim Albayrak'ı listesine kattı!