Mesut Özil kritik soruya Arda Güler diye cevap verdi, salonda kıyamet koptu

Eski futbolcu Mesut Özil, Azerbaycan'da katıldığı etkinlikte gençlerin "Messi mi, Ronaldo mu?" sorusuna sürpriz bir yanıt vererek "Arda Güler" dedi. Bu esprili cevap salonda alkış toplarken, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Mesut Özil, Azerbaycan'da katıldığı bir etkinlikte gençlerle buluştu ve kendisine yöneltilen "Messi mi, Ronaldo mu?" sorusuna esprili bir şekilde "Arda Güler" yanıtını verdi. Bu sürpriz cevap salonda alkış toplarken, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Eski Fenerbahçe ve Başakşehir futbolcusu Mesut Özil, Azerbaycan'da katıldığı bir etkinlikte gençlerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

"MESSİ Mİ, RONALDO MU?" SORUSUNA SÜRPRİZ YANIT

Etkinlikte gençlerin yönelttiği "Messi mi, Ronaldo mu?" sorusuna Mesut Özil'in yanıtı dikkat çekti. Özil, bu klasik soruya beklenmedik bir cevap vererek "Arda Güler" dedi. Salonda büyük alkış alan bu yanıt, sosyal medyada da kısa sürede gündeme oturdu.

MESUT ÖZİL'İN FUTBOL KARİYERİ

35 yaşındaki eski futbolcu, kariyerinde Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi önemli kulüplerin formasını giydi. Toplam 645 maçta sahaya çıkan Özil, 114 gol ve 218 asistlik performansıyla dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.