Meta, en son Quest oyun vitrinini düzenledi

Popüler oyun Among Us VR oyununa daha derinlemesine bir sundu. İşte tüm detaylar.

Bu yıl yenilenmiş oyun Meta Quest 2, Rift ve S, Steam VR ve PlayStation VR’ye geliyor. Bu sürüm, Among Us dinamiklerini tamamen sarsacak gibi görünüyor. Perspektifi yukarıdan aşağıya değil, birinci şahıs bakış açısına kaydıracak. Görevleri tamamlamak için seviye etrafında koşmaya devam edeceksiniz, ancak hemen arkanızda potansiyel bir sahtekar olup olmadığını göremeyeceksiniz. Komik bir şekilde, oylama aşamasında, ekip arkadaşlarını tam anlamıyla parmakla gösterebileceksiniz. Oyun özellikle pandemi döneminde fazlasıyla popüler olmuştu.

Meta ayrıca ilk resmi lisanslı NFL VR oyunu olan NFL Pro Era’nın ilk oynanış fragmanını da gösterdi. Developer StatusPro, deneyimi otantik hissettirmek için gerçek oyun verilerini kullanıyor. Oyun kurucu olarak oynayabilecek ve sesli arama yapabileceksiniz. Alternatif olarak, sanal bir NFL stadyumunda arkadaşlarınızla yakalamaca oynayabileceksiniz. 32 takımın tümünü içeren ve PS VR’da da mevcut olacak NFL Pro Era bu sonbaharda çıkacak.

PS VR’dan bahsetmişken, platformun başlangıçta özel olarak sahip olduğu bir oyun bu yaz Quest 2’ye inecek: Moss: Book II. Ek olarak, Resident Evil 4’ün VR versiyonu için bir Mercenaries modu, sürpriz bir ücretsiz güncelleme olarak geliyor. Çevrimiçi lider tabloları ve zorluklar da sunulacak. Zorlukları tamamlamak size siyah beyaz klasik korku modu ve silahlar için altın kaplamalar gibi ödüller kazandıracak. Kilitsiz özellikler ana oyunda da mevcut olacak. Among Us hayranları için iyi haberler geliyor diyebiliriz.

Logitech, uygun fiyatlı Lift kablosuz dikey fareyi piyasaya sürüyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

OpenAI’nin yeni ChatGPT-4o tanıtıldı: Artık ruh halinizi anlıyor!
App Store'da gösterilen uygulama ile PlayStation'ın efsane oyunları iPhone'lara geliyor!
X'te (Twitter), Engellenen Kullanıcıların Yanıt Verebilmesine İmkan Tanıyan Yeni Güncelleme
Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!