Mete Gazoz, çeyrek finalde Olimpiyatlara veda etti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli okçu Mete Gazoz, erkekler bireysel okçuluk çeyrek finalinde Güney Koreli Kim Woojin'e 6-4 yenilerek elendi. Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu unvanıyla katıldığı oyunlarda, Gazoz çeyrek finaldeki performansıyla dikkat çekti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli okçumuz Mete Gazoz, erkekler bireysel okçuluk yarışlarında çeyrek finale yükseldiği maçta Güney Koreli sporcu Kim Woojin'e 6-4 mağlup olarak olimpiyat serüvenini sonlandırdı.

Olimpiyat oyunlarına dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu unvanlarıyla katılan Mete Gazoz, bireysel yarışlarda büyük bir performans sergileyerek çeyrek finale yükseldi. Bu aşamada, sabah saatlerinde gerçekleşen ilk mücadelede Fransız okçu Thomas Chirault'u 6-5 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. 

Çeyrek finalde karşılaştığı Güney Koreli Kim Woojin ile olan maçında, Gazoz başlangıçta üstün bir performans sergileyerek setleri 2-0 önde tamamladı. Ancak, üçüncü sette Kim Woojin'ın etkili atışları sonucu 4-2 geriye düştü. Sonraki sette, Mete Gazoz maçı 4-4 eşitlikle son sete taşıdı. Son sette ise Kim Woojin, skoru 28-26 yaparak galip geldi ve yarı finale yükseldi. Bu sonuçla birlikte, Mete Gazoz'un olimpiyat serüveni son buldu.

Ancak, Paris'te Okçuluk Klasik Yay Takımı ile elde ettiği bronz madalya, Gazoz'un Olimpiyat oyunlarındaki başarısını ve yeteneğini gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.