Meteoroloji duyurdu: İstanbul’a kar geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durum raporu sundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durum raporuna göre çarşamba gününden itibaren yurdun büyük bölümünde kar yağışı beklenirken Marmara Bölgesi ve İstanbul'da da perşembe günü karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 20 - 26 Mart haftası hava durumu raporunu paylaştı. MGM'nin raporuna göre soğuk hava ve kar yağışının yurda geri dönmesi bekleniyor. Hafta sonunda hava sıcaklıkları artıyor ancak pazartesi gününden itibaren tüm yurt yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

İSTANBUL'A KAL GELİYOR

Pazartesi gününden itibaren etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek. Meteoroloji'nin raporuna göre çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor. Perşembe günü ise İstanbul dahil tüm Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkili olacak. Meteoroloji'nin 20 - 26 Mart haftası için hava durumu açıklaması şöyle: Hafta sonunda hissedilir derecede artacak olan hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren Ülkemiz genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor