Meteoroloji o bölgeleri uyardı! Çok güçlü rüzgar ve yağış bekleniyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve çevresindeki hava durumuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Bölgede parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, sabah saatlerinde karla karışık yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah saatlerinde ise Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin kuzey kesimlerinde yağışlı bir hava bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur görülecek.

40/60 KM/S HIZINDA KUVVETLİ ESİNTİ

Rapora göre, rüzgar batı ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette esecek. Sabah saatlerinde ise rüzgarın hızı 40 ila 60 kilometre/saat arasında kuvvetli bir şekilde hissedilecek.

YAĞIŞLI HAVANIN SONU: ÖĞLEDEN SONRA RAHATLAMA BEKLENİYOR

Yağışlı havanın öğleden sonra bölgeyi terk etmesi öngörülüyor. Ancak hava sıcaklığında belirgin bir değişiklik beklenmiyor.

ZEHİRLENMELERE KARŞI UYARI: SOBALAR DİKKATLİCE KULLANILMALI

Meteoroloji yetkilileri, olası soba ve bacı gazı kaynaklı zehirlenme riskine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İlgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları önemle vurgulandı.

Hava durumu raporuna göre alınacak önlemler doğrultusunda, Eskişehir ve çevresindeki vatandaşlar, karla karışık yağmur ve güçlü rüzgarın etkilerine karşı hazırlıklı olmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!
Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!
İTO duyurdu: İstanbul'da ekmeğe rekor zam!