Meteoroloji son dakika uyarısı verdi! Yarına dikkat! 16 il için sarı alarm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Karabük, Çankırı çevreleri, Sinop ve Bartın'ın iç kesimleri ile Çorum'un batısında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. MGM, 16 il için sarı kodlu uyarı yayınladı. Yarın öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan ve Bayburt çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerinde yerel olarak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yarın, Sivas'ın kuzeyi, Yozgat'ın doğusu, Tokat çevreleri ile Ordu ve Giresun'un iç kesimlerinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ayrıca yarın öğle saatlerinden sonra Kastamonu, Karabük, Çankırı çevreleri ile Sinop ve Bartın'ın iç kesimleri ile Çorum'un batısında yerel olarak güçlü ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış sırasında güçlü rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.