Meteoroloji uyardı: Karadeniz için fırtına alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz bölgesinde fırtına uyarısında bulundu. Yarından itibaren öğle saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın etkili olması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz bölgesinde fırtına uyarısında bulundu. Yarından itibaren öğle saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın etkili olması öngörülüyor. 

KARADENİZ İÇİN FIRTINA UYARISI: FIRTINA SALI GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz bölgesi için ciddi fırtına uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, fırtınanın yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olması bekleniyor. Kastamonu'dan Samsun'a kadar olan bölge ile Doğu Karadeniz'in kuzeyindeki bölgelerde, yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, fırtınanın etkisi Salı günü öğle saatlerinde azalacak.

BATI VE GÜNEYBATI YÖNLERİNDEN 6-8 KUVVETİNDE FIRTINA BEKLENİYOR

Kastamonu-Samsun arası ile Doğu Karadeniz'in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, fırtınanın etkisinin salı günü öğle saatlerinde kaybolmasını bekliyor. Karadeniz bölgesindeki vatandaşların önlemlerini alması ve güvenliği için dikkatli olmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!