Meteoroloji'den il il hava durumu raporu

Öte yandan sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana, Mersin, Kırşehir ve Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin haritasına göre yağışlar yarın da devam edecek. Ülke genelinde etkili olacak yağışların Doğu Anadolu Bölgesi'nde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana, Mersin, Kırşehir ve Yozgat çevrelerinin yağmur ve Sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Marmara bölge geneli, Kıyı Ege ile Kütahya, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-80 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Öte yandan sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin haritasına göre yağışlar yarın da devam edecek. Ülke genelinde etkili olacak yağışların Doğu Anadolu Bölgesi'nde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Muz Kabuğu Çayı: Sağlık İçin Doğal Bir Çözüm
İşte Netflix'in enleri!: Peki, hangi yapımlar en çok izlendi?
Beyaz ekmekten vazgeçemeyenler için büyük müjde!: Daha sağlıklı bir beyaz ekmek geliyor!
420 Metrelik Dünyanın En Derin Mavi Çukuru!
Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'