Meteoroloji'den İstanbul'a sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den yapılan hava durumu tahminlerine göre, Marmara Bölgesi'nde bugün sağanak yağış bekleniyor, bölgeyi etkileyecek yağışlar İstanbul'da da görülecek. Yağışlar yarın Karadeniz Bölgesi'ne kayacak, hafta boyunca aralıklarla sürecek.

Meteoroloji yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan hava durumu tahmin haritasına göre İstanbul’da hafta boyunca aralıklarla sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar yurdun büyük bölümünü etkileyecek, yağışların etkisiyle birlikte hava sıcaklıkları düşüş yaşayacak.

Sağanak Marmara ve Karadeniz’i etkileyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahminler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sarı Lekeleri Yok Etmek İçin Doğal Çözüm: Karbonat ve Sirke!
Eğer ıspanak bu şekilde görünüyorsa, yakınına bile yaklaşmayın!
Sağlık Trendi: Sumaklı Yoğurt Sindirimi Düzenliyor ve Bağışıklık Sistemini Güçlendiriyor!
Evde Turşu Yapmanın Püf Noktaları
2 Mayıs 2024 Günlük Burç Yorumları