Meteoroloji'den uyarı; Hava sıcaklığında düşüş yaşanacak

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Tekirdağ ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre eylül ayıyla birlikte yurttaki bunaltıcı sıcaklar geride kaldı ve hava sıcaklıkları hızla düşüşe geçti. Yurdun kuzey kesimlerinde düşen hava sıcaklıklarına yağış da eşlik ediyor. Tahminlere göre İstanbul'da bu hafta hava sıcaklıkları birkaç derece daha düşerken, hafta sonuna kadar aralıklarla yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre bu hafta hava sıcaklıkları düşüşünü sürdürürken, yağışlar da yer yer kendini gösterecek, Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar bekleniyor. İstanbul’da geçen hafta 30 dereceyi aşan sıcaklıklar bu hafta 24 derece dolaylarında seyredecek, hafta boyunca yağış zaman zaman etkisini artıracak.

Kuvvetli rüzgar 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Tekirdağ ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!