Metin Akdülger Trafikte Birini Araçtan İndirip Tartakladı İddialarına Cevap Ünlü Oyuncudan Geldi!

Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger'den yanıt geldi. Arbedenin kaza sonrası yaşandığını belirten oyuncu, "Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir"

 

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisindeki oyuncu tartışma yaşadı. Sandık Kokusu başrolünü Demet Akbaği, Necip Memil ve Özge Özpirinçci ile paylaşan Metin Akdülger'in, trafikte tartıştığı adamı ittiği anlar medyaya yansıdı! Büyük olay sonrasında yaptığı açıklamada oyuncu, kazadan sonra kendisinin üzerine geldiğini düşündüğünü ve  adamı kendisinden uzak tutmak için ittiğini söyledi. Medyada söylendiği gibi herhangi bir kavganın yaşanmadığını da açıklamalarına ekleyen oyuncu, üzüntüsünü aktardı. 

 

"GERİLİM TARTIŞMAYA NEDEN OLDU"


Instagram'da bir Blog sayfasında yayınlanan videoda Metin Akdülger, trafikte tartıştığı adamı iterken görüldü. Görüntülerin viral hale gelmesinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan oyuncu, iddiaları yalanlayarak, "Bugün trafikte yaşadığımız tatsız olayla ilgili haberler doğru değil. Söz konusu kaza nedeniyle küçük bir gerginlik geçirdim. Ve o anın gerginliği nedeniyle başka bir aracın sürücüsüyle tartışarak gittik. Haberde iddia edildiği gibi arabadan indirilip temas yapılması gibi bir durum söz konusu değil. Bana geleceğini zannederken; benden uzaklaştırmak için elimle ittim, habere sebep olan görüntü o ana ait. Kazadan sonra birbirimizin iletişim bilgilerini aldık ve üzerinde çalışmaya devam ettik. Halkın karşısına bu şekilde çıktığım ve beni önemseyen insanları utandırdığım için üzgünüm.''

 

 

 

.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Liderlik özellikleriyle öne çıkan 3 burç!
Bu sebeple kefiri gece içmeyin!
Amansız hastalık zengin ve ünlüleri etkiliyor: Bu bir yıldız ateşi mi?
Olmasından korktuğunuz şeyler başınıza geliyorsa ters çaba yasası hakkında bilmeniz gerekenler var
Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!