Metin Çulhaoğlu’na 50. yıl armağanı

ABC Haber MerkeziTürkiye’de sosyalizm mücadelesine teorik ve pratik olarak önemli hizmetler sunan Halkın Türkiye Komünist Partisi(Halkın TKP'si) Merkez Komite(MK) Üyesi Metin Çulhaoğlu’na, mücadeleki 50’nci yılı ve 70’nci...

ABC Haber Merkezi

Türkiye’de sosyalizm mücadelesine teorik ve pratik olarak önemli hizmetler sunan Halkın Türkiye Komünist Partisi(Halkın TKP'si) Merkez Komite(MK) Üyesi Metin Çulhaoğlu’na, mücadeleki 50’nci yılı ve 70’nci yaş günü nedeniyle İleri Kitaplığı’ndan çıkacak “Sosyalizmin Yön Arayışı'' isimli kitap armağan edilecek.

Metin Çulhaoğlu için İstanbul Şişli’de bulunan Nazım Hikmet Kültür ve Sanatevi’nde 10 Kasım Cuma günü saat 19.30’da bir tören düzenlenecek.

Kitapta; Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş, Halkın TKP'si MK üyeleri Ali Önder Öndeş, Can Soyer, Doğan Ergün, Erkin Özalp ve Onur Emre Yağan, eski Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı ve Birgün Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Yazar Haluk Yurtsever, Cumhuriyet Gazetesi Okur Temsilcisi Güray Öz, iktisatçılar Prof. Dr. Korkut Boratav, Prof. Dr. İzzettin Önder ve Mustafa Sönmez gibi önemli isimlerin yazıları bulunuyor.

 

Şişli'de bulunan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde 10 Kasım cuma günü saat 19.30'da gerçekleştireceğimiz etkinliğe dostlarımız davetlidir. #instagram #kitapkurdu

İleri Kitaplığı (@ileri_kitap)'in paylaştığı bir gönderi ()

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildi
Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
'AK Parti kaybetti Filistin kazandı'
WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!