Metin Feyzioğlu'nun ardından Erdoğan'a bir destek de BBP'den

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın anlık davetleri sonucu sürekli AKP Genel Merkezi'ne gitmesiyle gündeme gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas il teşkilatınca düzenlenen 'Ülküde Birlik, Ülkede Birlik' programına...

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın anlık davetleri sonucu sürekli AKP Genel Merkezi'ne gitmesiyle gündeme gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas il teşkilatınca düzenlenen 'Ülküde Birlik, Ülkede Birlik' programına katıldı, burada Erdoğan'a desteğini iletti.

Destici, programda yaptığı konuşmada, "Tam 25 yıl çeyrek asır dile kolay, ama geriye dönüp baktığımızda yine rahmetli şehit liderimizin ifadesiyle 'Biz inandığımız için bu yola çıktık, ben ne yaptıysam inandığımız için yaptım, hata da yapmış oluruz, ama onu da inandığımız için yaptık' dedi. Asla ve kata bilerek bir yanlışın içerisinde olmadık ve bundan sonra da olmayacağız" dedi.

Destici, Afrin operasyonu için de Erdoğan'ı sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladı.

Metin Feyzioğlu'ndan Erdoğan'a destek

'AFRİN OPERASYONUNU DESTEKLİYORUZ'
Suriye'nin kuzeyinde yer alan Afrin bölgesine olası bir operasyonu desteklerini belirten Destici şöyle devam etti:

"Bakın Suriye bugün ne halde. Evet, bugün Suriye politikasında doğru adımlar atılıyor. Fırat Kalkanı Harekatı doğru bir adım, İdlib operasyonu doğru bir adım. İnşallah önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Afrin operasyonu doğru bir adım. Türkiye bunları yapmak zorunda ve yapıyor. Biz de destekliyoruz. Ama keşke 5 yıl önce de bu sese kulak verilseydi de bu müdahaleler daha erken yapılsaydı da şu anda Sureiye'nin kuzeyinde PKK, PYD, YPG ve ona şemsiye görevi gören Amerikan sistemi orada bulunmasaydı. Amerika şu an açıktan PKK'ya, YPG'ye ve PYD'ye destek veriyor. Her türlü desteği veriyor. Ama Amerika şunu bilsin ki; ne kadar destek verirse versin, ne kadar eğitirse eğitsin gün yakındır, oraya Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz bir şahin gibi girecek. Bunu da yapmak zorundayız. Savaşsa savaştan asla ve kata Türkiye geri duramaz. Çünkü bu bizim beka sorunumuzdur."
 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Manavgat'ta Safari Araçları Çarpıştı: 15 Yaralı
Erdoğan-Özel, AKP Genel Merkezi'nde görüşme yapacak
Yağmur Taktaş Cinayeti: Mezar Açılacak, Sır Perdesi Aralanıyor
Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor