Metin Külünk 'tam kapanmayı' eleştirmişti: ABC'ye konuştu

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, 24 Nisan'da 'tam kapanma' isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "kaosa davet" diyerek eleştirmişti. ABC Gazetesi'ne konuşan Külünk, tam kapanma hakkındaki görüşlerinin değişmediğini söyledi.

ABC Gazetesi ÖZEL

AK Parti'nin son yapılan kongresinde MKYK'ye seçilen Metin Külünk, tam kapanmayı eleştirmişti. 24 Nisan'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda tam kapanmanın hâlihazırda zor durumda olan esnafı daha da kötü duruma getireceğini söyleyen Külünk, tam kapanma çağrısı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu 'art niyetli' olarak yorumlamıştı.

"Tam kapatma değil, tedbirli normalleşme gerekiyor"

Tam kapanma çağrılarının esnaf ve emekçilerde memnuniyetsizlik yaratarak sokak eylemleri daveti hazırlığı olduğunu öne süren Külünk, "Tam kapatma değil tedbirli normalleşme" gerektiğini belirtmişti.

Metin Külünk: Fikrim aynı

Dün akşam kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte, 29 Nisan ile 17 Mayıs arasında tam kapanma uygulanacağını duyurdu. ABC Gazetesi olarak sosyal medya paylaşımlarını hatırlattığımız AK Partili Külünk, "Kabine öncesi istişaremizi yaptık, düşüncemizi dile getirdik. İnsanın düşüncesi bugünden yarına değişmez. Bu konudaki fikrim aynı" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dikkat! Otomat Kahve Makinelerini Kullanırken İki Kere Düşünün: Yüzü Şişti, Gözlerine Perde İndi!
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen Atamalarıyla İlgili Önemli Açıklama
Beyaz et sevenler için kötü haber: Tavuk yasağı yaklaşıyor!
Acun Ilıcalı’nın Premier Lig hayali sona erdi!
Green Card başvuru sonuçları açıklandı!