Metin Kurt'un ruhu sahalarda: Antepli futbolcular iş durdurdu!

TFF 1. Lig üçüncü hafta maçınca Gaziantepspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından ise Gaziantepsporlu futbolcular protokol tribününe sırtlarını dönerek ve 20 saniye hareket...

TFF 1. Lig üçüncü hafta maçınca Gaziantepspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından ise Gaziantepsporlu futbolcular protokol tribününe sırtlarını dönerek ve 20 saniye hareket etmeyerek maaşlarını yatırmayan yönetimi protesto etti. Manisasporlu oyuncular ise protesto sırasında top çevirmekle yetindi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ciddi sorunlar yaşadıklarını, sıkıntı bir dönemden geçtiklerini ve bu durumun takıma da yansıdığını belirtti.

Yönetimin desteğini almak için çabaladıklarını ancak hiçbir destek alamadıklarını belirten Süral, geçtiğimiz hafta da kulüp personelinin maaşlarını alamadığı için çalışmama eylemi yaptığını anımsatarak “Personel çalışmama eylemi yaptı. İşçilerin olayı çok etkiledi. Onlar eylem yaparken, biz antrenman yapamadık'' dedi. Süral, futbolculara sahip çıkılması çağrısı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara aldı
Yusuf Yazıcı, Ajax'ın Radarında: Gelecek Sezon için Sol Ayaklı Sağ Kanat Arayışı!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi ve resmi açıklama için geri sayım başladı!
Beşiktaş, Atletico Madrid'in Savunma Gücü Mario Hermoso İçin Hamle Yapıyor
Galatasaray'da Yaprak Dökümü! İki Oyuncu Takımdan Ayrılıyor!