Metin2 ne zaman bakıma girecek? Metin2 bakım ne kadar sürer? Metin2 bakım saatleri

Metin2'de serverların bakıma girmesinin ardından Metin2 oyuncuları bakım saatlerini araştırmaya başladı. Peki Metin2 bakımı ne zaman bitecek? Metin2 bakım ne kadar sürer?Metin2 Bakımı ne zaman bitecek.

Metin2'de serverların bugün saat 11.00'de bakıma girmesinin ardından Metin2 oyuncuları bakım saatlerini araştırmaya başladı. Peki metin2 bakımı ne zaman bitecek? Metin2 bakım ne kadar sürer?Metin2 Bakımı ne zaman bitecek. Metin2 bakım saaleri 2022...

2005 yılında Güney Kore menşeili Ymir Entertainment şirketi tarafından oyun piyasasına sürülen Metin2, 2006 yılında Alman Gameforge AG’ye satıldı ve 2006 yılında 17 farklı dilde hizmet vermeye başladı. 

Metin2 Bakım Kaç Saat Sürer?

Metin2 de diğer oyunlar gibi haftanın belirli bir günü, kısa süreliğine bakıma giriyor. Oyun geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından gerçekleştirilen bu bakım, genel bakım olduğu için genellikle kısa sürede tamamlanıp oyuncular yeniden oyuna giriş yapabiliyor. 

Gameforge AG’nin uzman ekipleri tarafından yapılan bakımların süresi en kısa 3 saat, en uzun 8 saatte tamamlanıyor. Bu bakımların çeşidi, süreyi etkileyen en önemli faktör. 

Oyun içerisinde yeni ylakin güncellemesi yapılacaksa veya kapsamlı bir değişik planlanıyorsa, bakım süresi 8 saatten daha fazla sürebilir.

Ylakin güncellemesi veya güvenlik bakımı yapılmayıp, haftalık genel bakımlar yapılacaksa en fazla 3 saat sürecektir.

Metin2 Türkiye Sunucusu Bakımı Hangi Gün?

Metin2 TR oyuncularının yanıtını aradığı bir diğer soru ise bakımın hangi saatlerde ve hangi gün yapıldığı. Metin2 TR sunucusunda genel bakım işlemleri çarşamba günü yapılıyor.

Metin2 Bakım Saatleri Ne Zaman?

Bu bakım işlemleri yapılacak değişikliğin kapsamına göre en kısa 3 saat, en uzun 8+ saat sürer. Metin2 bakım saatlerinde bir değişiklik yaşanırsa, oyunun sosyal medya hesaplarından, internet adresinden ve Discord üzerinden konuyla ilgili bir açıkllakin yapılır.

Metin2 bakım saatleri genellikle 10:00-13:00 arasında gerçekleşir. Yama, oyun içi güvenlik veya kapsamlı değişiklikler yapılacaksa, bu süre 8 saati bulabilir.

Metin2 oyuncuları bakım süresinde oyuna giremez. Tekrar oyuna girebilmek için bakım süresinin bitmesi gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!