Metro raylarına düşen genç kız, yaralı olarak kurtuldu

ŞİŞLİ Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda rayların arasına düşen ve üzerinden iki vagonun geçtiği iddia edilen genç kız, hafif yaralı olarak kurtuldu.

ŞİŞLİ Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda rayların arasına düşen ve üzerinden iki vagonun geçtiği iddia edilen genç kız, hafif yaralı olarak kurtuldu.

ŞİŞLİ Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda rayların arasına düşen ve üzerinden iki vagonun geçtiği iddia edilen genç kız, hafif yaralı olarak kurtuldu. Hastaneye kaldırılan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda yaşandı. Metro yaklaştığı sırada istasyonda bekleyen genç kız henüz bilinmeyen nedenle raylara düştü. Rayların arasında kalan genç kızın iddiaya göre üzerinden iki vagon geçti. Durumu fark eden vatandaşların bağırışları üzerine makinist metroyu durdurdu. Rayların arasında kalan genç kız, vatandaş ve görevlilerin yardımıyla çıkartıldı. Şans eseri olaydan hafif yaralı olarak kurtulan genç kız, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kız tedavisinin ardından taburcu edildi. İstasyonda yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor