Metro sapığı etek altından fotoğraf çekerken yakalandı! İşte o anlar...

Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de mide bulandıran bir olay yaşandı. Metroda bir tacizci, ayakta duran etekli bir kadının uygunsuz fotoğrafın

Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de mide bulandıran bir olay yaşandı. Metroda bir tacizci, ayakta duran etekli bir kadının uygunsuz fotoğrafını çekmeye çalışırken yanında oturan yolcu duruma müdahale etti. Yerini genç kadına veren adam sosyal medyada büyük övgü topladı.

Çin’deki metroda çekilen bir video sosyal medyada paylaşım rekoru kırarak gündem oldu. Çin’deki bir metroda çekilen görüntüde elinde akıllı telefonuyla oynayan tacizci bir adamın ayakta duran kadın yolcunun eteğinin altından telefonunu uzatıyor.

Telefonuyla oynuyormuş gibi yapan fakat aslında telefonun ön kamerasıyla kadının uygunsuz fotoğraflarını çeken adam durumu kimseye fark ettirmemeye çalışırken, yanında oturan adam duruma müdahale ediyor. Sapık adamın yanında oturan yolcu hızla ayağa kalkarak adamın önüne geçiyor ve genç kadını oturmaya davet ediyor.

Paylaşıldığı günden beri izlenme rekoru kıran videodaki kahraman adam büyük övgü toplarken, bazı kullanıcılar metro sapığının yakalanarak cezalandırılması gerektiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı