Mezar Kazıldı, Herkes Şaşkın! Siyah Poşetin Gizemi DNA Testiyle Çözülüyor!

İzmir'in Buca ilçesinde, defin işlemleri için kazılan bir mezarda, mezar sahibinin dışında iki insanın kemikleri siyah poşet içerisinde bulundu. Olay, mezar açıldığında yapılan kontroller sırasında ortaya çıktı ve bölge sakinlerini şoke etti.

İzmir'in Buca ilçesinde 4 Ekim'de hayatını kaybeden Kübra Küntaş'ın cenazesi, ailesi tarafından Eski Buca Mezarlığı'nda 45 yıl önce vefat eden büyükbabası Nurettin Küntaş'ın mezarının üzerine defnedilmek istendi.

AILE YAKINLARI ŞOK OLDU

Defin işlemleri sırasında açılan mezarda, Nurettin Küntaş'ın cenazesine ulaşılmadan önce siyah bir poşet içerisinde insan kemikleri bulundu. Aile yakınları, poşetteki kemiklerin kendi yakınlarına ait olmadığını belirtince, görevliler kemik parçalarını İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine götürdü.

DNA ILE KIMLIK TESPITI YAPILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, durumu İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirdi ve mezarda inceleme başlatıldı. Yapılan incelemede, kemiklerin iki insana ait olduğu tespit edildi. Bu kemikler, kimlik tespiti ve DNA tiplemesi yapılması amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. Olay, hem yerel hem de ulusal medyada geniş yankı buldu ve kamuoyunda büyük merak uyandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.