MG markası büyük kampanya başlattı!: Bu otomobile sahip olan ve olacaklar yaşadı!

İngiltere'nin köklü otomobil markası MG, 2021 yılı sonu itibariyle giriş yaptığı Türkiye piyasasında yeni kampanyalarla dikkat çekiyor. 2024 yılı itibariyle yeni bir kampanyaya imza atan MG, o model aracı alan müşterilerine sevindiren haberi verdi. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de saygın otomobil markaları arasında yer alan MG, satış ve satış sonrası için yatırımlarını hızlandırdı. MG markasının 2021 yılı sonunda Türk kullanıcılarla buluştuğunu ifade eden Tibet Soysal, 20 servis ve 11 Bayi ile başlatılan bu sürecin 2023 yılı sonu itibariyle 30 yetkili satıcı ve servis sayısına ulaştığını söyledi. 2024 senesinde hedefin 40 olduğunu vurgulayan Soysal, hızla aksiyon alıp yatırım planı yaptıklarını altını çizdi.

BİR YIL BOYUNCA ŞARJ PARASI ÖDENMEYECEK

Türkiye'de elektrikli araç piyasasında yeni modeller yer alırken ilginin de arttığını belirten Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal, talepteki artışı öngörerek stokları kuvvetli tutmaya çalıştıklarını söyledi. Yılın ilk dönemine yetecek kadar elektrikli araç stoğunun bulunduğunu ifade eden Soysal açıklamalarını şu sözlerle devam etti:

"Ayrıca MG4 Electric ve ZS EV modellerimiz için hazırladığımız kuvvetli avantajlara çok yoğun bir ilgi var. Bu kapsamda yeni iş birlikleriyle araçlarımızı daha da cazip hale getiriyoruz. Eşarj ile yaptığımız anlaşma kapsamında MG4 Electric modelimizi şubat ayında satın alan müşterilerimize 1 senelik şarjı armağan ediyoruz. Yani şubatta MG4 satın alanlar 1 yıl süresince şarj parası ödemeyecek."

ARAÇ DEĞERİNİ KORUYOR

Şubat ayı itibarıyla MG4 Electric satın alan müşterilerin hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda yaralanma imkanı sunuluyor. MG Türkiye, 577 km WLTP kent içi menzili ile %100 elektrikli sürüş keyfini yaşatan MG4 Electric modeline; 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli krediye ek, 70 bin TL’ye varan takas desteği ile sahip olabilme imkanı sunuluyor. Bir diğer %100 elektrikli model ZS EV modeli için de 80 bin TL takas desteği veya 250 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli kredi desteği sağlamaktadır.

Bu kapsamda satın alınan modelleri Wallbox hediyesi verilirken 1 senelik şarj kartı da armağan edilmektedir. Markanın müşterilerine sağladığı en önemli avantajlardan biri de "MG ValueGuard Değer Koruma Programı" oluyor. Standart 7 yıl 150.000 km'lik araç ve batarya garantisi sağlanırken kuvvetli satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci de eş zamanlı olarak işliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.