MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye

MG'nin EXE181 konsepti, 2024 Çin Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan diğer modeller arasında öne çıkıyor. Bu elektrikli araç, oyunlardan alınmış gibi görünen çarpıcı bir tasarıma sahip. Araç, adını 1959'da rekor kıran bir deneysel araçtan almıştır.

MG'nin EXE181 konsepti, 2024 Çin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan farklı modellerden biri olarak öne çıkıyor. Elektrikli otomobil, oyunlardan çıkmış gibi görünen dikkat çekici bir tasarıma sahip. Araç adını, 1959'da rekor kıran bir deneysel araçtan alıyor.

MG'DEN ELEKTRİKLİ HİPER OTOMOBİL MODELİ

MG'nin EXE181 konsepti, Çin Otomobil Fuarı'nda sergilenecek araçlar arasında yer alacak. Bu araç, adını 1959'da rekor kıran deneysel bir araçtan alıyor ve benzersiz aerodinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Tamamen elektrikli olan MG EXE181'in sürtünme katsayısı oldukça düşük, sadece 0.181. Bu özellik sayesinde araç, 0'dan 100 km/s hıza sadece 1,9 saniyede ulaşabiliyor.

Modelin dört elektrik motorundan güç alması bekleniyor ve 1000 beygirden fazla güç üretebilir. Araçla ilgili tam ayrıntılar, fuar sırasında sergilenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni Skoda Suberb Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı
Ford, bankalara meydan okuyan kredi fırsatları sunuyor! Sıfır araç isteyenler dikkat
Yeni Fiat Doblo modelleri Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyat listesi
Otomotivde yeni dönem başlıyor! Araç tutarları düşecek mi?
Volkswagen'den Passat'ın arkasından iki modele veda!