MHP Başkanı Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılını başarmakla mükelleftir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yeni yüzyılda en donanımlı kadroya sahip olduğunu belirtti. Bahçeli, önlerindeki engelleri aşacaklarını, vatan ve millet mücadelesinin süreceğini vurguladı. Türkiye'nin milli birlik ve dayanışma duygusunun tehdit altında olduğunu ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK ve MDK toplantısının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"MHP, yeni yüzyılda entelektüel, siyasi ve kadro açısından en donanımlı yapıya sahip olduğunu bir kez daha gösterecektir. İşimiz çok, yükümüz ağır. MHP, milletimizi kucaklamaya, kardeşlik ve ortaklık anlayışında tüm insanlarımızı bir görmeye, ayrımcılığı aşmaya son derece azimli ve inançlıdır. MHP ve Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı başarıyla gerçekleştirmekle yükümlüdür.

Önümüze çıkan engelleri tek tek aşacağız. Vatan ve millet mücadelesi devam edecek. Geçmişi gelecekle birleştirerek, isyan uçurumuna sürüklenmeden ilerleyeceğiz.

Türkiye'nin önünü kesmek ve organize kötülükler konusunda uyarıyorum. Son günlerde bu faaliyetler hız kazanmış ve milli birlik ve dayanışma duygusu tehdit altına alınmıştır. Kuşatma sertleşmiş, kundakçılar artmıştır. Milletin bölünmez bütünlüğü, sosyal ve ekonomik yapısı, milli değerlerimiz saldırıya uğramaktadır. Durum ciddi ve tehdit giderek büyümektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.