MHP cinsel saldırı faili Musa Orhan'ın 'bozkurt' işaretli fotoğrafından rahatsız oldu!

18 yaşındaki İ.E'ye yönelik cinsel saldırı suçunun faili Uzman Çavuş Musa Orhan’ın bozkurtlu fotoğrafının HaberTürk ekranlarında yer almasına MHP'den tepki geldi, fotoğrafın Habertürk tarafından kasıtlı olarak servis edildiği söylendi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, failin bozkurt işaretiyle ekrana verilmesine tepki göstererek, "Dönem dönem camiamıza karşı gizli niyetler barındıran yayınlara imza atan HaberTürk TV’yi kınıyor, tertemiz Türk Milliyetçiliğini topluma kötü gösterme maksadından vazgeçmesini kanal yönetimine tavsiye ediyoruz" dedi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Haber Türk’ün kasıtlı olarak bozkurtlu fotoğrafı kullandığını iddia ederek, “HaberTürk TV, tecavüz zanlısı olan şahsın bozkurt işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarını özellikle servis ederek iyi niyetli olmadığını bir kez daha göstermektedir. Dönem dönem camiamıza karşı gizli niyetler barındıran yayınlara imza atan HaberTürk TV’yi kınıyor, tertemiz Türk Milliyetçiliğini topluma kötü gösterme maksadından vazgeçmesini kanal yönetimine tavsiye ediyoruz” paylaşımını yaptı.

HABERTÜK PROGRAMCISI ÖZÜR DİLEDİ

HaberTürk programcısı Mehmet Akif Ersoy ise “Hadise benim yayınımda gerçekleşti… bozkurt işareti sadece ülkücülerin değil tüm Türk dünyasının sembolleşmiş değerlerindendir. Bu nedenle işaretin bir suç haberinde kullanılmasının yanlışlığını kabul ediyor, haklı olarak incinen herkese üzüntülerimi ifade ediyorum” diyerek özür diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Soylu: Musa Orhan'ın ihraç işlemleri başlatıldı!
Enginyurt'un Bahçeli hamlesi: Artık Alparslan Türkeş var!
İşte yeni parti seçmenlerinin istediği ittifaklar: Seçmen ne istiyor?

Otomotiv Haberleri

Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak