MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oldu

MHP, Devlet Bahçeli’nin siyasi kariyerini ve kişisel yaşamını konu alan bir fotobiyografik kitap yayımlıyor. Kitap, Bahçeli'nin ülke siyasetindeki katkılarını ve yanlış anlamaları düzeltmeyi amaçlıyor. Özel yaşamına dair yeni bilgiler içeren eser yakında okuyucuyla buluşacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Devlet Bahçeli'nin Türkiye siyasetinde önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Açıklamada, Bahçeli'nin ülkenin demokratik gelişimine, iç ve dış tehditlerin ortadan kaldırılmasına ve kaotik dönemlerin hasarsız bir şekilde aşılmasına sağladığı katkılar öne çıkarıldı. Bahçeli'nin tavizsiz duruşunun, yalnızca ülkenin çıkarlarını gözettiği ve ülkenin birliği ve dirliği söz konusu olduğunda diğer tüm ölçütleri yok saydığı belirtildi.

Bahçeli'nin klasik siyaset anlayışından uzak olduğu, siyasetin salt iktidar için yapılmadığı, aksine ülkenin selameti ve milletin bölünmez varlığını korumanın birincil amacının olduğu ifade edildi. Ayrıca, Bahçeli'nin özel yaşamının 'özel' olduğuna inanarak bu konuda pek konuşmadığı ve özel hayatıyla ilgili anlatılanların genellikle kulaktan dolma olduğu vurgulandı.

Açıklamada, Bahçeli'nin geçmiş yıllarda önemli siyasi konulardaki tutumu ve stratejisinin bazen kasıtlı olarak çarpıtıldığı ifade edildi. Bu yanlış anlamaları düzeltmek amacıyla, Bahçeli'nin hayatından kesitler ve seçkiler sunan fotobiyografik bir kitabın hazırlandığı duyuruldu. Kitap, Dr. Neslihan Çelik yönetiminde yaklaşık bir yıl süren titiz bir çalışmanın ürünü olarak hazırlandı. Bahçeli'nin özel yaşamına dair izler ve kişisel yönlerine de yer verilen kitap, gençlerin düşünce dünyasına ve siyasal gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

MHP'nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan tanıtım videosunda, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir siyasi partiden öte, bir dava ve mücadele sembolü olduğu vurgulandı. Videoda, partinin mücadele ve özveri dolu yolculuğunun anlatılması gerektiği belirtildi. Kitabın yakın zamanda okuyucuyla buluşacağı da duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.