MHP Genel Sekreteri DEVA Partisi'ne ve Gelecek Partisi'ne: Akıllı olun

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman DEVA Partisi'ni ve Gelecek Partisi'ni hedef aldı. Büyükataman, 'Akıllı olun, çözüm çığlığı atmayın. MHP'nin gözü üzerinizde' sözlerini sarf etti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman DEVA Partisi'ni ve Gelecek Partisi'ni hedef aldı. 

MHP'nin Kastamonu İl Kongresi’nde konuşan Büyükataman, ''Uydu particikler vasıtasıyla Türk milletini ayrıştırarak, diz çöktürmek isteyen odaklar kirli operasyonlarına hız vermiş durumdadır. 'Hendek olayları döneminde Ahmet Davutoğlu başbakan olmasaydı inanıyorum ki birçok Kürt kenti tank, top ve uçaklarla bombalanırdı’ diyen bir densizin il başkanı olduğu partiden ‘gelecek’ umulmaz'' sözlerini sarf etti. 

''TÜRK DEVLETİNE İFTİRA EDEN DE DEVA BEKLENMEZ''

''Akıllı olun, çözüm çığlığı atmayın. MHP'nin gözü üzerinizde'' diyen Büyükataman, ''Günümüz Türkiye’sinde aksi yaşanıyormuş gibi hiç kimsenin etnik kökenine, dinine, mezhebine hatta inanıp inanmadığına bakmayan, devletin her vatandaşla ilişkisinin aynı samimiyette olduğu yeni bir vatandaşlık anlayışı getireceğini söyleyerek Türk devletine iftira eden bir müfteriden ‘deva’ beklenmez. Türkiye´nin daha önce tecrübe ettiği çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Hâlâ bunun hayalini kuran seroklar, bölücülere babacan tavırla yaklaşanlar... Akıllı olun, çözüm çığlığı atmayın. MHP'nin gözü üzerinizdedir'' ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İsrail, BM Güvenlik Konseyi'nin Reisi için yapılan saygı duruşuna tepki gösterdi
DEM Parti heyeti Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reisi için saygı duruşunda bulundu
ABD Dışişleri Bakanlığı İran için taziye mesajı yayımladı
Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi