MHP İlçe Başkanı silahı saldırıda hayatını kaybetti

Rize’de MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, Tersane Çay Fabrikasında iş arkadaşı Bayram K. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Tartışma sonrası şikayet edilen Bayram K., ATV ile ilçe merkezine giderken Kap’ı vurdu. Kap hastanede hayatını kaybetti, Bayram K. ise kayıplara karıştı.

Rize’de MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, aynı fabrikada çalıştığı Bayram K. tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Dün, Tersane Çay Fabrikasında iş arkadaşlarıyla tartışan Bayram K., tartıştığı kişiler tarafından fabrika yönetimine şikayet edildi. Bugün şikayetten haberdar olan Bayram K., ATV’siyle ilçe merkezine doğru giderken aynı fabrikada çalışan Şaban Kap ile karşılaştı.

İŞ ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

ATV’den inen Bayram K. ile aracında kalan Şaban Kap arasında bir konuşma başladı. Bu sırada, Bayram K. belinden çıkardığı tabancayla Şaban Kap’a ateş etti. Olayı gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ve polis ekipleri, göğsünden ağır yaralanan Şaban Kap’a ilk müdahaleyi yaptı. Kap, ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Şaban Kap, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından ATV ile kaçan Bayram K. için arama çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.