MHP- İYİ Parti arasında çirkin tartışma! 'Alkolik, müptezel, kadın peşinde...'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında kadın düşmanı, cinsiyetçi hakaretlerinin ardından tartışmalar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında kadın düşmanı, cinsiyetçi hakaretlerinin ardından tartışmalar devam ederken bu kez de MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a hakaret etti.

MHP’li Semih Yalçın’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik hakaretlerine, "Sarhoş ve müptezel bir adamın bir kadın siyasetçiye, bir parti Genel Başkanı’na cinsiyeti üzerinden devamlı hakaret ve küfür etmesini Türk kamuoyunun takdirine bırakıyorum" şeklinde yanıt veren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a yanıt MHP Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi.

Enginyurt, sosyal medya hesabından "Lütfü Türkkan, yüzüne tükürülecek bir adam bile değilsin. Eleştiri yapmak yerine hakaret etmek, senin gibi Alkolik, Müptezel ve otel lobilerin de kadın peşinde dolaşan sefillere çok yakışır. Merali savunma adına, Semih Yalçına yaptığın hakaretleri, sana bin misliyle iade ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP’li Semih Yalçın, Meral Akşener için “Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy” şeklinde hakarette bulunmuş, "Kavga, kaos ve istenmedik olaylara yol açabilecek; masum insanların birbirine girmesine, kan akmasına yol açabilecek kışkırtmalar tehlikelidir, ateşle oynamaktır" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek