MHP lideri Bahçeli nikah şahidi oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun kızı İrem Aksu ile Fırat Lala, Ankara'da düzenlenen törende evlendi. Nikah merasiminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanvekilleri şahitlik yaptı. Aileler mutluluk dolu bir ömür diledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun kızı İrem Aksu ile Fırat Lala, Ankara'da düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Nikah merasiminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz gibi önemli isimler şahitlik ederek bu özel anı paylaştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun kızı İrem Aksu ile Fırat Lala çifti, Ankara'da düzenlenen törenle evlendi.

Nikah merasiminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Celal Adan nikah şahitliği yaptı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte, nikah merasimlerine ve mutluluklarına şahitlik ettiğimiz MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Faruk Aksu'nun kıymetli evladı İrem ve sevgili eşi Fırat'a bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Aksu ve Lala ailelerini tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.