MHP lideri Bahçeli'nin odasında dikkat çeken detay

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyareti sırasında dikkat çeken bir detay, Bahçeli'nin 17:25'i gösteren saatinin odasında durmasıydı. Bahçeli, bu saatin 17-25 Aralık operasyonlarını simgelediğini ve FETÖ'nün 15 Temmuz ihanetinin öncesi olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretinde dikkat çeken bir detay, Bahçeli’nin odasında bulunan ve 17-25 Aralık operasyonlarını simgeleyen saatin hikayesiydi. Bahçeli, 17:25’i gösteren saatin pilini çıkardığını ve bu anıyı her gün hatırladığını belirtmişti. O dönem Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a verdiği bir röportajda, "17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız" demişti.

Bahçeli, Ali Koç’un ziyaretinin ardından yaptığı açıklamalarda, 17-25 Aralık sürecinin emniyet ve yargı darbesi olduğunu, bu sürecin 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresi olduğunu vurguladı. Açıklamalarında, "Cumhur İttifakı, Türk tarihinin varoluş refleksi ve Türk milletinin birlik sembolüdür. Türkiye, iç kargaşa çıkma riski en yüksek ülke olarak gösterilirken, Cumhur İttifakı, milli güvence ve özgüven kaynağıdır" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli, Türkiye’nin karanlık senaryolarla hedef alındığını ve bu durumun gözden kaçmasının mümkün olmadığını belirtti. 17-25 Aralık sürecinin ve 15 Temmuz’un unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bu nedenle FETÖ’nün her iki kalkışmasını da gündemimizden çıkaramayız" dedi. Ayrıca, Cumhur İttifakı’na yönelik eleştirilerin boşa çıkacağını ve bu odaklarla hesaplaşmanın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Son olarak, Cumhur İttifakı’nın Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın müjdesi olduğunu ve gelecek nesiller için önemli bir yürüyüş sürdüreceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.