MHP Liderinden Dikkat Çeken Açıklama! Bahçeli'nin Neden İdam İpini İstediği Anlaşıldı!

MHP'li Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun son açıklamalarına yanıt verdi. Büyükataman, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ip istemesinin gerekçelerini de dile getirerek, konunun siyasi boyutunu değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Büyükataman, Bahçeli’nin tarihi açıklamalarıyla terör ve bu terörden beslenen küresel odakların hesaplarını altüst ettiğini vurguladı.

Büyükataman, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, her zaman 'Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben' anlayışıyla hareket etmiş, Türkiye’nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmuştur" şeklinde konuştu. Bölgesel ve küresel krizlerin Türkiye’nin kapısına dayandığı bu dönemde, MHP’nin üstlendiği görevin önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Türk milletinin birliğini hedef alan planların hızla devreye sokulduğu bu süreçte, MHP'nin zorluklarla başa çıkma kararlılığını dile getirdi. Büyükataman, "Savaş sınırlarımızı aşmışken, milli varlığımız üzerindeki tehditleri göremeyenlerin yaptığı hamaset dolu açıklamaların, ülke menfaatine olmadığı açıktır" ifadelerini kullandı.

Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun açıklamalarını eleştirerek, "Dervişoğlu, Bahçeli’nin konuşmalarını çarpıtarak İYİ Parti’yi kurtarma çabası içinde" dedi. Dervişoğlu’nun, devletin kurumlarına ve milletin iradesine karşı yaptığı açıklamaların açık bir saldırı olduğunu belirten Büyükataman, bunun yanı sıra Müsavat Dervişoğlu’nun açıklamalarının uluslararası odaklarca desteklendiğini iddia etti.

Büyükataman, MHP’nin terörle mücadelesinde taviz vermeyeceğini ve bu mücadelenin süreceğini vurgulayarak, "Devletimizin bekası ve Türk milletinin varlığı bizim için her şeyin önündedir" diye konuştu. Genel Başkan Bahçeli’nin duruşuyla birlikte, "Türk Asrı"nda terör probleminin tamamen ortadan kalkacağını ifade etti.

Son olarak, Büyükataman, bu süreçte rahatsız olanların büyük Türk milletinin gönlünde mahkûm olacağını ve siyasi arenadan silineceklerini belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.