MHP Milletvekili Kaşlı'dan Emeklilere Tavsiye: Geçinemiyorsan Su Sat, Simit Sat, Devletten Bekleme

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Ramazan Kaşlı, yerel bir televizyon kanalına konuştu, geçinemeyen emeklilere tavsiyesi verdi. milletvekili Kaşlı, devletten beklemek yerine, emeklilerin ek gelir elde etmesi gerektiğini söyledi. domates sat, simit sat, domates sat devletten bekleme...

Emekliler, maaş zammı umutlarının boşa çıkmasının ardından iktidar cephesinden gelen "ek gelir" önerileriyle şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşıyor. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın, emeklilere yönelik "Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım" sözleri, emekliler arasında derin bir üzüntü yarattı.

ÖĞRETMENLERİN MESAİ SONRASI SİMİT SATARAK GEÇİMLERİNİ SAĞLADI

MHP milletvekili Kaşlı, Kanal 68 TV'de katıldığı bir programda, emeklilerin ve memurların geçim sıkıntısına çözüm olarak ek iş yapmalarını önerdi. Geçmişte öğretmenlerin mesai sonrası simit satarak geçimlerini sağladığını hatırlatan Kaşlı, "Bir şeyler yapmamız lazım. Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım..." şeklinde konuştu.

SADECE DEVLETTEN BEKLEME

Milletvekilinin bu sözler, emekliler arasında büyük tepkilere neden oldu.

Kaşlı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bizim de bir şey yapmamız lazım. Domates mi alır mı satarız, 10 bin lira ek gelir getirecek… Daha önce ben biliyorum, öğretmen okul bittikten sonra simit satıyordu, su satıyordu. Çünkü o zamanlar 100 lira maaş, 50 lira kiraydı. O dönemleri de yaşadık 80’li yıllarda. Vatandaşımızdan da aile ekonomisine katkı sağlayacak bir şeyler bulmasını, uğraşmasını isteriz sadece devletten beklemek yerine…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İliç'teki Maden Heyelanı: TBMM Komisyonu İncelemeleri Sürdürüyor
Huawei'nin Yapay Zeka Destekli Veri Depolama Çözümleri Türkiye'de Yatırımı Artırıyor
Fahri trafik müfettişi olmak isteyenler dikkat: Şartlar değişti!
Özhaseki: Hatay'daki Deprem Sonrası İnşaat Çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm Hakkında Açıklamalar
Fahri Trafik Müfettişliği Yönetmeliğinde Değişiklik: Yeni Kurallar ve Şartlar