MHP MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu, Beyin Kanaması Sonucu Aramızdan Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Ferhat Çakıroğlu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiği beyin kanamasına bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi.

Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Ferhat Çakıroğlu, maalesef yaşamını kaybetti. Çakıroğlu'nun ölüm haberi, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tarafından resmi sosyal medya hesabından yapılan bir açıklama ile duyuruldu.

Beyin kanamasına bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Ferhat Çakıroğlu'nun vefatının ardından MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "MYK üyemiz, değerli dava arkadaşımız Ferhat Çakıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet; merhumun ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

MHP'den yapılan resmi açıklamada da, "MYK Üyemiz Sayın Ferhat ÇAKIROĞLU vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Ferhat Çakıroğlu'nun vefatı, MHP camiasında derin bir üzüntü yaratırken, onun hizmetleri ve katkıları anılarla hatırlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı