MHP'de Bahçeli "temizliği": Sırada Özdağ var!

Darbe girişimi öncesinde yaşanan kongre tartışmalarının ardından son olarak AKP'ye verdiği başkanlık desteği nedeniyle MHP'de yeni bir kriz yaşandığı iddiaları gündeme gelirken, MHP yönetiminin önümüzdeki süreçte partideki...

Darbe girişimi öncesinde yaşanan kongre tartışmalarının ardından son olarak AKP'ye verdiği başkanlık desteği nedeniyle MHP'de yeni bir kriz yaşandığı iddiaları gündeme gelirken, MHP yönetiminin önümüzdeki süreçte partideki muhalif kesimleri susturmak için harekete geçtiği belirtildi. 

Daha önce muhaliflerin önde gelen ismi Meral Akşener başlatılan disiplin soruşturmasının ardından partiden ihraç edilmişti. Bir diğer muhalif Sinan Oğan ise daha önce partiden ihraç edilmiş ancak yargı kararıyla geri dönmüştü. 

CNN Türk'ün haberine göre, genel başkanlığa adaylığını koyan MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın da disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi. Gerekçe olarak ise Özdağ'ın 'parti disiplinine aykırı' olduğu iddia edilen açıklamaları gösteriliyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Özdağ disiplin kuruluna sevk edileceği haberlerine ilişkin, "Ben de öyle duydum. Ama ben MYK üyesiyim. Bunun için MYK kararı gerekli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"