MHP’den İhraç edilen Cemal Enginyurt’tan MHP saflarına "Sıra size de gelir!" sözleri

MHP'nin gözdesi 'uluyan kurt' Cemal Enginyurt ne olduğunu anlayamadan bir MHP'de kapının önüne konuldu. MHP içerisinde kaynayan kazan bu kez iyice günyüzüne çıktı.

MHP'nin gözdesi 'uluyan kurt' Cemal Enginyurt ne olduğunu anlayamadan bir MHP'de kapının önüne konuldu. MHP içerisinde kaynayan kazan bu kez iyice gün yüzüne çıktı. Enginyurt'un son sözleri ise 'bir gün sıra sizde gelir!' oldu. 

Önümüzdeki dönem de MHP'li Enginyurt ile Enginyurt'u parti dışına itenler arasında ciddi bir kavga olabilir...

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "MHP den ihraç ettiniz! ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜ almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir." ifadelerine yer verdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt partisinden ihraç edildi. Yaptığı ilk açıklamada partisine sitem eden Enginyurt, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: 

MHP den ihraç ettiniz! ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜ almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz,kesemeyeceksiniz. ÜLKÜCÜLERİN SESİNİ KİMSE KESEMEZ. MİLLET,DEVLET VE ORDULULAR İÇİN,HEP DOĞRULARI KONUŞAN OLACAĞIM."   "Allah razı olsun Sayın Devlet Bahçeli! İyi ki,halkımızın derdini söylediğim,Fındık üreticisin hakkını savunduğum,Orduluya sahip çıktığım için ihraç ettin. Liderimiz olarak seni sevdim,sevmeye devam edeceğim. Allah inanan ve doğru olanların yanındadır. Üzüldüm!Keşke helalleşseydik"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor