MHP''li aday Bucak: Seçime değil ölmeye geliyorum

MHP Siverek Belediye Başkan Adayı olan Bucak, “Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" dedi.

Daha önce AKP'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan, Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı oldu. Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına açıklamalar yapan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" dedi.

'180 TRİLYONLUK PARAM'

Güneydoğu TV'ye bağlanan Bucak, şöyle konuştu:

"Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi, satıp geliyorum. Ben oraya seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. İlk Karacadağ'a gidiyorum. Hodri meydan."

'BUCAK'TA TRUMP GEZEMEZ'

Fatih Mehmet Bucak, meydan okumalarının içine ABD Başkanı Donald Trump'ı da dahil etti:

"Bucak'ta bu saatten sonra Trump gezemez, Trump. Kimse Bucak imparatorluğunu yıkamaz. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini vurur. Bir daha da Siverek'e sokmaz insanı."

'HEPİNİZ BİRLEŞSENİZ GÜCÜNÜZ BANA YETMEZ'

Bucak diğer partilerin adaylarına da şöyle seslendi:

"Diğer partilere bir tavsiyem var. Bu aday adayların hepsi birleşse gücü bana yeter mi bilek olarak, yetmez. Seçimde de yetmez, ben onların yerinde olsam şimdiden hepsi birleşsin, konsorsiyum olsun. İsterse karşıma Trump'ı da getirsinler. Şeytan tişörtü orada, öyle olmaz böyle olur şimdi onlar düşünsün."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı