MHP'li Osmanağaoğlu'ndan İzmir'deki yerel yönetimlere eleştiri!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Harmandalı Çöplüğü'ndeki tehlikeye dikkat çekerek, "Bu çöplük patladı patlayacak. Hepimiz mesulüz" dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Harmandalı Çöplüğü hakkında yaptığı açıklamada, bu sorunla ilgili konuşmaktan yorgun düştüklerini belirterek, "Harmandalı çöplüğü patladı patlayacak. Bunda hepimiz mesulüz. Çöplüğün çevresinde binlerce ev var ve patladığı takdirde oradaki insanlarımız zarar görecek" dedi.

Osmanağaoğlu, bir otelde düzenlenen "Millet Vekiliyle Buluşuyor" programında, İzmir'in sorunları üzerine bilgi verdi. Yaklaşık 40 gündür İzmir'in 30 ilçesini ziyaret ettiğini ifade eden Osmanağaoğlu, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları dinlediklerini ve talepleri ilgili bakanlıklara ilettiklerini vurguladı. İzmir'de çözülmesi gereken en önemli sorunların Gediz Elektrik ve İZSU ile ilgili olduğunu belirten Osmanağaoğlu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek talepleri topladıklarını ve çözüm yollarını araştırdıklarını söyledi.

Osmanağaoğlu, İzmir Körfezi’nin temizlenmesi gerektiğine de dikkat çekerek, "Körfezde oksijen azalıyor, denizin dibi dolmaya başladı. Bu nedenle, zaman kaybetmeden İzmir'le ilgili çalışmalara başlanmalıdır" dedi. Ayrıca, merkezi hükümetin İzmir'in sorunlarıyla ilgili duyarlı olduğunu ve bu konularda gerekli adımları atmak için mücadele verdiklerini aktardı.

Osmanağaoğlu, "Belediyecilik yalnızca çöp toplamak değildir; yaşadığı şehre hizmet etmek adına projeler üretmektir" diyerek, Harmandalı Çöplüğü’nün kapatılması ve ıslah edilmesi gerektiğini vurguladı. Son bir ay içinde 500'den fazla muhtar ve kamu kurumu temsilcisiyle bir araya geldiğini söyleyen Osmanağaoğlu, 45 kamu kurumuna 253 konuyla ilgili yazı yazarak talepleri ilettiklerini ifade etti. 

Tamer Osmanağaoğlu, bu süreçte MHP İzmir İl Teşkilatı ve yerel yöneticilerin de aktif katılım sağladığını belirterek, sorunların çözümü için takipte bulunacaklarını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.