MHP’li Özdemir: 'Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat ediyoruz'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri’deki tanıtım toplantısında, "Vatanımızda gözünüz varsa, bu toprakların altını vaat ediyoruz," diyerek muhalefeti eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları yönetim kurulu üyelerinin tanıtım toplantısında, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, katılımcılara seslendi. Özdemir, "Sizlere kimin ne vaat ettiği bizim umurumuzda değildir. Sözde safsatalarınız sizi bağlar. Ama vatanımızda gözünüz varsa, biz size bu toprakların altını vaat ediyoruz. Buyurun, cesareti olan varsa gelsin, Türk milletinin karşısına çıksın," dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, programın açılışında liderleri Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle üstlendiği il başkanlığı görevini gururla taşıyacağını belirtti. Kalın, "Kayseri'de sıkılmadık el, girilmedik hane bırakmadan, her bir hemşehrimizi kucaklayacak, üç hilalli sancağımızı Kayseri'de daha da yukarıya taşımanın gayretinde olacağız," dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partinin 56 yıllık geçmişinde sadakatin önemine değinerek, "Biz bir aileyiz. Kendi içimizde sorunlarımızı çözebiliriz," ifadelerini kullandı. 

Özdemir, Türk-İslam coğrafyasının barış ve huzuru için birlikte hareket etme zorunluluğuna vurgu yaparak, kuzeydeki savaş ve güneydeki İsrail saldırılarına dikkat çekti. "Bugün Türk milleti ile Arap kardeşlerimiz arasında çıkarılmaya çalışılan nifak, İslam dini zaafa uğramasına neden olmaktadır," dedi. 

Ayrıca, Özdemir, "İsrail ile beraber olan ülkelerin tamamının niyeti Türk milleti ve Türklerle hesaplaşmak," diyerek, bölgedeki sorunların kökünün İsrail-Filistin meselesinde yattığını belirtti. "Sizlere kimin ne vaat ettiği bizim umurumuzda değildir. Vatanımızda gözünüz varsa, biz size bu toprakların altını vaat ediyoruz," diye ekledi.

Toplantının sonunda il ve ilçe teşkilatı üyeleri tanıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.