MHP'liler, Osman Baydemir videosu çeken iki genci dövdü

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde mobilya teslim etmeye gittikleri MHP İlçe Başkanlığı binasında Osman Baydemir ile ilgili video çeken gençlere MHP ilçe binasında şiddet uygulandı. Gençlere 'pişmanım' dedirtildi.

Şanlıurfa'da 2 genç mobilya siparişini teslim etmek için gittikleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Viranşehir İlçe Başkanlığı'nda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa eski Milletvekili Osman Baydemir'in sesine playback yaptıkları bir tiktok videosu çekti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından hedef gösterilen iki genç, MHP'lilerin 'şikayetçi' olmaması nedeniyle serbest bırakıldı. MHP yönetiminden bazı isimlerse iki genci parti binasına götürüp darp etti. Darp görüntülerini kayda alan MHP'liler, iki gence "Pişmanım" dedirtti.

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilen olayın ardından MHP'li isimle ile darp edilen gençler bir araya getirildi. Gençlere dayak attığı iddia edilen partili, kendisini bu sözlerle savundu:

"Bizi provokasyon içerisine çekmek isteyenlere sesleniyorum. Bu şahıslar (Sedat, Ferdi) benim yeğenlerimdir. Bir yaramazlık yaptılar ben de onlara kızdım, bu da kimseyi ilgilendirmez. Özellikle altını çiziyorum: Hiçbir siyasi partiyi ve hiçbir siyasi kuruluşu ilgilendirmez. Bizi kendi provokasyonlarınızın içerisinde çekmekten vazgeçin. Kötü emellerinize alet etmeyin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde