Michael Jackson filminden ilk kare: Benzerlik herkesi şaşırttı!

2009’da yaşamını kaybeden ABD’li pop ikonu Michael Jackson’ın yaşamını konu alan yaşam öyküsü türündeki film için geri sayım başladı. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda İlk Gün, Adalet, Tetikçi ve Kral Arthur gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua oturacak.

ABD'li pop ikonu Michael Jackson'ın hayatını konu alan bir biyografi filmi için geri sayım başladı. Film, 2009'da vefat eden ünlü şarkıcının yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyacak. Yönetmen koltuğunda, "İlk Gün", "Adalet", "Tetikçi" ve "Kral Arthur" gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua bulunuyor.

"Michael" adını taşıyan bu merakla beklenen film, 18 Nisan 2025'te vizyona girecek. Ünlü şarkıcıyı canlandıracak olan isim ise yeğeni Jaafar Jackson olacak.

Jaafar Jackson, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Amcam Michael'ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullanarak bu önemli rolü üstleneceğini duyurdu.

Filmden yayınlanan ilk karede, Jaafar Jackson'ın amcasının en ikonik görünümlerinden birini canlandırdığı görülüyor. Bu kare, 1992-93 yıllarında düzenlenen Dangerous turnesinden bir anıyı yansıtıyor. Fotoğrafı, Jackson'ın kariyerinin çeşitli anlarını yakalayan ve "This Is It" provalarını belgeleyen Kevin Mazur çekti.

Filmin bir diğer önemli karakteri ise Jackson'ın çocukluk yıllarını canlandıracak olan Juliano Krue Valdi. Valdi, "Jackson 5" döneminde şarkıcının kardeşleriyle birlikte sahnede yer alacak. Valdi, Michael Jackson'ın enerjisine hayranlığını belirterek, onun kostümlerini giyerek dansını taklit ettiğini ve kendini bu şekilde çok özel hissettiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!