Michy Batshuayi Avrupa'nın zirvesinde! Haaland ve Mbappe'yi bile geride bıraktı

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi, bu sezon takımıyla 1082 dakika süre alarak fileleri 14 kez havalandırdı. Avrupa'nın zirvesine yerleşen Belçikalı futbolcu, 78 dakikada bir gol katkısı vererek dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 1082 dakika süre aldı ve 14 gol atarak takımının en etkili isimlerinden biri oldu. Bu başarı, Belçikalı yıldızın Avrupa'nın zirvesine yerleşmesini sağladı.

AVRUPA'NIN EN ETKİLİ GOLCÜSÜ: 78 DAKİKADA BİR GOL KATKISI

Michy Batshuayi, 78 dakikada bir gol katkısı vererek Avrupa'nın en etkili golcüleri arasında kendine üst sıralarda bir yer edindi. Bu istatistik, Paris Saint-Germain'in süper starı Kylian Mbappe'yi geride bıraktı.

30 yaşındaki futbolcu, Edin Dzeko'nun yarısı kadar süre almasına rağmen, diğer büyük isimleri geride bırakarak dikkat çekiyor. Michy Batshuayi, Kylian Mbappe, Harry Kane ve Erling Haaland gibi süperstarları skorer bir görüntü ile geride bıraktı.

MİCHY'NİN GELECEĞİ BELİRSİZ: TALİPLERİ ARTIYOR

Fenerbahçe'nin geçen sezon transfer ettiği Michy Batshuayi'nin performansı, onu birçok kulübün radarına soktu. Al-Hilal, Nottingham Forest, Glasgow Rangers, Club Brugge ve Everton gibi kulüpler, Belçikalı golcüyü kadrolarına katmak için sıraya girdi. Fenerbahçe'nin de iyi bir teklif gelmesi halinde Michy Batshuayi ile yollarını ayırabileceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!