Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri kurtarıldı

Son dakika haberi... Küresel yazılım sorunundan etkilenen Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetlerinin tüm dünyada çözüme kavuşturulduğu bildirildi. Microsoft’a siber güvenlik desteği veren CrowdStrike’ın sistemindeki problem, birçok sektörde olumsuz etkilere yol açmıştı.

Küresel yazılım sorunundan etkilenen Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetlerinin tüm dünyada çözüme kavuşturulduğu bildirildi. Microsoft’a siber güvenlik desteği veren CrowdStrike’ın sistemindeki problem, birçok sektörde olumsuz etkilere yol açmıştı.

365, küresel yazılım sorunundan etkilenen tüm Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetlerinin başarılı bir şekilde kurtarıldığını duyurdu. 

Microsoft 365’in küresel yazılım krizine ilişkin yürütülen çözüm çalışmalarının güncel durumu hakkında yapılan açıklamada, "Uzun süren bir kesinti döneminin ardından, sorun hafifletildi ve daha önce etkilenen tüm Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri normal işleyişine döndü" denildi.

CrowdStrike’ın siber güvenlik hizmeti sağladığı sistemlerde yaşanan aksaklık, küresel çapta birçok işletmeyi olumsuz etkileyen yazılım sorunlarına yol açmıştı. Bugün itibarıyla, Microsoft 365 kullanıcılarının karşılaştığı problemler büyük ölçüde çözüme kavuşmuş ve hizmetler dünya genelinde yeniden erişilebilir hale gelmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.